Ontwerpstudio Anders

Mijn hoofdmissie is om het product “Ameland” naar een hoger niveau te tillen. Dit begint bij een professionele uitstraling van de bedrijven op het eiland. Een tour die ik samen met Mark Kiewiet (Van Nellus) 2 jaar geleden al ben gestart.

Mark gaat in 2017 zijn creatieve geest verruimen aan de andere kant van de wereld.  En ga ik verder onder de naam “Ontwerpstudio AnderS”.

Wat betekent dit voor u?

In feite verandert er niks, Van Nellus heet voortaan “Ontwerpstudio AnderS”.
Mark en ik zullen gewoon op dezelfde voet verder werken.

Ameland Reizen

Naast de bedrijven op het eiland is de recreatie een belangrijke factor op Ameland. Ook om dit naar een hoger niveau te brengen. Heb ik samen met 123boeken een zeer simpel en gebruiksvriendelijk reserveringssysteem ontwikkeld voor de particuliere en kleinere verhuurders.

Lees verder

Sander Kiewied

handtekening

Wat mogen wij voor u betekenen?
Professionele en responsive

Websites

Wij ontwerpen en bouwen volledig responsive websites met een het zeer gebruiksvriendelijke CMS systeem WordPress. Hiermee kunt u snel, gemakkelijk en overal ter wereld uw website bijwerken.
Uw visitekaartje is ons visitekaartje

Logo & Huisstijl

Op zoek naar een professionele uitstraling voor uw bedrijf?
Op basis van uw wensen en ideeën ontwerpen wij een uniek en professioneel logo met bijpassende huisstijl.
Wij maken alles op het gebied van

Drukwerk

Brochures, flyers, menukaarten, posters, banners, pennen etc. etc… U vraagt en wij maken het. Met onze kennis en ruime ervaring kunnen wij u ook goed adviseren over het juiste materiaal.
Breng uw bedrijf naar buiten

Reclame uitingen

Uiteraard kunnen wij ook uw fysieke reclame uitingen verzorgen. Van gevelborden tot auto bestickering wij kunnen het regelen. Wij hebben goede partners die de stickers of borden voor u kunnen plaatsen.

Als jij het kunt bedenken kunnen wij het maken!